Christina Landegren, tandläkare

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nynäshamn och Christina Landegren, tandläkare är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Christina Landegren, tandläkare är ett av dem. Statusen för Christina Landegren, tandläkare är att Bolaget är aktivt.

Christina Landegren, tandläkare är ett Enskild firma och skapades 1995-12-08. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Christina Landegren, tandläkare ska trivas.

Christina Landegren, tandläkare är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Nynäshamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Sedvanlig tandvård för vuxna och barn. arrende i privatägd tandläkarpraktik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Christina Landegren, tandläkare inte är momsregistrerat.

Idag är Christina Landegren, tandläkare och det finns flera verksamheter som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med Christina Landegren, tandläkare så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Christina Landegren, tandläkare är Landegren, Christina Elisabeth som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Christina Landegren, tandläkare har 580119-XXXX som sitt organisationsnummer.