C. Söderberg Grund & Anläggning

Stockholms län

Information

C. Söderberg Grund & Anläggning hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nynäshamn som är den kommunen där C. Söderberg Grund & Anläggning finns. I Nynäshamn så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. C. Söderberg Grund & Anläggning tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket C. Söderberg Grund & Anläggning har haft sedan 2001-01-29. C. Söderberg Grund & Anläggning har funnits sedan och 2001-01-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till C. Söderberg Grund & Anläggning så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-52036094.

Nynäshamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

C. Söderberg Grund & Anläggning har idag 581005-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för C. Söderberg Grund & Anläggning

Bygg och anläggning.

I C. Söderberg Grund & Anläggning så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Söderberg, Curt Crister Michael som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .