Irene Thappers Illustrationer och Barntavlor

Stockholms län

Information

Irene Thappers Illustrationer och Barntavlor är en verksamhet som finns i Nynäshamn. I Irene Thappers Illustrationer och Barntavlor finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tapper, Irene Ann-Charlotte som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Irene Thappers Illustrationer och Barntavlor så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Irene Thappers Illustrationer och Barntavlor på telefon 08-53044051.

Illustrationsverksamhet, försäljning av barntavlor, pussel, vykort och bilder. Tillverkning och inköp av ramar.

Idag är Irene Thappers Illustrationer och Barntavlor av bolagstypen Enskild firma.

Irene Thappers Illustrationer och Barntavlor är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nynäshamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Irene Thappers Illustrationer och Barntavlor innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Irene Thappers Illustrationer och Barntavlor är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Irene Thappers Illustrationer och Barntavlor så är det följande:

Irene Thappers Illustrationer och Barntavlor har 590118-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.