Landsorts IT & Transport

Stockholms län

Information

I Nynäshamn finns det ett Enskild firma som heter Landsorts IT & Transport. Det finns flera bolag som liknar Landsorts IT & Transport i Stockholms län. Nynäshamn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Landsorts IT & Transport är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-09-08 så har Landsorts IT & Transport varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Landsorts IT & Transport och det finns fler bolag som är det i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med Landsorts IT & Transport så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Landsorts IT & Transport så kan ni göra det på 08-52034066.

Transporter på land och sjöss. Tunga lyft. IT-konsult såsom installeringar av hård- och mjukvaror, webbdesign, hemsidetillverkning, tillverkning av visitkort, fakturor, dokument, utbildning i vissa program. Allservice såsom reparation och målning av hus, bryggbyggen, båtreparationer samt service av motorer. Fiske och fiskförsäljning.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Wallin, Lars Erik Mikael som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Landsorts IT & Transport har 591017-XXXX som sitt organisationsnummer.